Norime Jus informuoti, kad šiuo metu vyksta svetainės atnaujinimo darbai, siekdami suteikti jums dar geresnę naudotojo patirtį. Atsiprašome už nepatogumus.
Atsiprašome už nepatogumus įstaigos telefonas laikinai neveikia.

Akcijos

Vaikų ištyrimo paketams – 30% nuolaida

Vaikai – visų mūsų rūpestis.

Labai svarbu užtikrinti , kad mūsų atžalos augtų sveikos. Artėjant naujiems mokslo metams, būtina atlikti profilaktinį vaiko sveikatos patikrinimą. Šis patikrinimas yra reikalingas norint užtikrinti, kad organizmui nieko netrūktų, augimas ir vystymasis vyktų sklandžiai.

Medicinos diagnostikos ir laboratorinių tyrimų asociacijos laboratorijose atlikti tyrimai parodė, kad vaikus vis dažniau kamuoja medžiagų apykaitos bei endokrininės funkcijos sutrikimai: 29 proc. nustatytas mikroelementų – kalcio, natrio arba kalio trūkumas, 27 proc. – padidėjęs cukraus kiekis kraujyje, net 19 proc. arba kas penktam tirtajam buvo sutrikusi skydliaukės funkcija.

Atlikus kepenų fermentų kraujyje tyrimus, kas dešimtam vaikui nustatytas kepenų funkcijos sutrikimas. Dar daugiau nerimo kelia apie 48 proc. tirtųjų vaikų pakitę hematologiniai kraujo parametrai, o idealus bendrojo kraujo tyrimas – jau retenybė, konstatuoja medikai. Dar blogesnė bendrojo vitamino D tyrimų statistika: 83 proc. vaikų ir paauglių nustatytas šio svarbaus vitamino trūkumas.

Pasirūpinkite savo vaikų sveikata ir užtikrinkite, kad jų organizmas augs ir vystysis turėdamas pakankamą vitaminų ir mikroelementų kiekį!

Pasiūlymas galioja iki rugsėjo 30 d. 

Išsamesnė informacija ir registracija

Norite sužinoti apie papildomai teikiamas paslaugas?

Registruokitės ir gaukite specialius pasiūlymus bei naujienas pirmieji: