Maisto netoleravimo tyrimai EUROLINE-FOOD profile

Maisto netoleravimas. Ar teko apie jį girdėti?

Žarnyno imuninė sistema yra didžiausia ir svarbiausia visame žmogaus organizme. Padidėjęs jautrumas maistui – tai patologinė imuninė reakcija į maisto produktus arba maisto priedus. Toks imuninis atsakas atsiranda, nes padidėja plonosios žarnos pralaidumas, todėl maisto komponentai geba pereiti per žarnos sienelę bei patekti į kraujotaką. Pralaidumo didėjimą, vadinamą pralaidaus žarnyno sindromu, sukelia dietos nulemtas padidėjęs žarnyno floros rūgštingumas, vaistai, injekcijos, konservantai, alkoholis / nikotinas, stresas ir kiti veiksniai.

Daugiau nei 80% imuninių gynybos reakcijų vyksta žarnyne, taip organizmas apsaugomas nuo bakterijų, virusų ir kitų ligų sukėlėjų. Sutrikus imuninės sistemos veiklai, esant pažeistam žarnyno sienelės vientisumui, alergijai ar trūkstant tam tikrų fermentų, gali pasireikšti įvairios nepageidaujamos reakcijos į maistą.

Įrodyta, kad simptomai palengvėja arba visiškai išnyksta iš raciono pašalinus maisto produktus, kuriems nustatyta stipriausia antikūnų reakcija.

108 produktų sąrašą galite pamatyti paspaudę nuorodą apačioje:

Euroline-Food-maisto-netoleravimo-tyrimas-108-produktai-sąrašas

216 produktų sąrašą galite pamatyti paspaudę nuorodą apačioje:

Euroline_Food_maisto_netoleravimo_tyrimas_216

Share on facebook
Dalintis

Informacija dėl vakcinacijos nuo Covid-19

Kviečiame skaityti svarbią informaciją dėl vakcinacijos nuo COVID-19.

Primename, kad vakcinacija yra savanoriška, o vakcina ir skiepijimo paslauga – nemokama.